YPE Fast Services – Recovery Center

img_2116Bine ati venit la YPE Fast Services Tractari Auto partener A24

Suntem un serviciu rapid, fiabil si ieftin in domeniul tractarilor auto cu sediul in Galati. Noi acoperim judetul Galati in furnizarea serviciilor de tractare auto non stop. Scopul nostru este ca dumneavoastra si vehiculul dumneavoastra sa ajungeti la destinatia aleasa în conditii de siguranta, cu un serviciu ieftin si rapid.
Ai nevoie de un camion de remorcare? Ai o pana? Blocat si ai nevoie de asistenta rutiera? Nici o problema suntem aici pentru a te ajuta. Cu o experienta de peste 5 ani in domeniul tractarilor auto. Noi oferim servicii profesionale si suntem întotdeauna aici, in caz de urgenta.

Avem un super-timp de reactie si venim prompt la solicitarile dumneavoastra.
Oricand aveti nevoie de tractare ne gasiti disponibili.
Compania noastra ofera tractari auto in Galati ieftin pentru masina ta indiferent de ora sau de situatie. Un singur telefon este suficient si vom ajunge la locatia mentionata de tine in cel mai scurt timp.
Suntem aici cand ai nevoie de noi, cu un serviciu de 24 de ore. Sunati-ne oricand, zi sau noapte, iar noi vom trimite un camion la dumneavoastra imediat!
Noi apreciem fiecare client, și asta se arata in serviciul nostru dedicat și profesional. Sunați-ne, si veti vedea diferenta !!
YPE tractari auto ofera servicii exceptionale de remorcare, asistenta rutiera, si transportarea masinilor nedorite in parcuri de dezmembrari